Пошук

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» представляє спеціальний проєкт до Дня захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 11:49
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

  До Дня захисників і захисниць України, який відзначаємо сьогодні, Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» представляє спеціальний проєкт: зі словами подяки та захоплення до військових звертаються діти з різних міст країни, які проходять психологічну реабілітацію після жахів війни. Вони пережили окупацію, втрату близьких, поранення, але не втратили любові, якою діляться з тими, хто залишив звичне життя та пішов боронити Україну.

  У короткому відеоролику українські діти звертаються до захисників, вкотре нагадуючи, як вони ними пишаються, вірять в них і чекають вдома. У простих, щемких і щирих дитячих словах лунає все, що відчувають українці до тих, хто став на захист держави. А українці –  дякують, цінують та пам’ятають.

  Мета проєкту – підтримати захисників і захисниць України. Вкотре їм нагадати, що у них є тил, і цей тил – десятки мільйонів людей. І серед них багато маленьких українців, що стали учасниками або свідками травматичних подій війни, втратили батьків, втратили дім, але не втратили віру та любов. І в них стане сил, щоб поділитись цим з тими, хто залишив все і пішов боронити Україну.

Посилання на відеоролик - https://www.youtube.com/watch?v=5d46QBtzsgI

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» – ініціатива першої леді Олени Зеленської, спрямована на розвиток культури піклування про ментальне здоров’я та розбудову якісної системи надання послуг у сфері психосоціальної підтримки. Супровід розробки та впровадження Програми забезпечує Координаційний центр з психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Спеціальна сторінка Програми – https://www.howareu.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора