Пошук

ФУТБОЛІСТИ КЗ "ДЮСШ" ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

Дата: 27.03.2024 09:09
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

  З 21 по 24 березня в м. Городенка Івано-Франківської області відбувся фінальний етап чемпіонату ГО "ВФСТ"Колос".

  Серед двох вікових груп 2009-2010 р.н. та 2011-2012 р.н., саме в цій групі брала участь збірна команда КЗ "ДЮСШ" Немирівської міської ради.

  21 березня відбулося жеребкування групового етапу і наші спортсмени потрапили до групи з командами Житомирської, Сумської та Івано-Франківської областей. Цього ж дня  провели першу гру на чемпіонаті, яку звели в нічию 2:2 з командою Радомишльської ДЮСШ (Житомирська область). Також цей день запам'ятався несамовитою підтримкою національної збірної України і неймовірними емоціями після перемоги нашої збірної.

  Наступного дня перемогли суперника з Сумської області "Явір" Краснопілля з рахунком 4:1. Цей матч запам'ятався прекрасною командною грою, що і допомогло досягти результату.

  Третій день (23 березня)  - обігравши суперників з Івано-Франківської області з рахунком 5:0 та здобувши путівку в півфінал, а згодом і перемогою в півфіналі над ФК "Лідер" Кобиляки (Полтавська область) з рахунком 2:0 вийшли у фінал. 

  24 березня - день фіналу!  ПЕРЕМОГА над дуже сильним суперником з Житомирської області 1:0 і сталася історична подія - футлісти КЗ "ДЮСШ" Немирівської міської ради ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ!!!!

  Величезна подяка організаторам за запрошення на чемпіонат такого рівня, тренерам за підготовку вихованців, батькам спортсменів за безмежну підтримку та самим ЧЕМПІОНАМ за їхню відданість справі, якою займаються та любові до спорту в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора