Пошук

Професійні можливості для ветеранів і ветеранок. Відбір для навчання за Програмою “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення”

Дата: 02.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 68

Vetenan project_1

 

 ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича оголошують набір на навчання за безкоштовною сертифікатною Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Зокрема, розвинути професійні компетентності, необхідні для: 

  •     виконання професійної діяльності (розроблення та забезпечення впровадження політик, надання послуг, проєктний менеджмент, стратегічне управління тощо); 
  •      роботи з людьми (взаємодія з громадськістю, управління персоналом, управління змінами, командна робота, лідерство тощо); 
  •      самоменеджменту (управління часом, стресостійкість, доброчесність, ефективна комунікація тощо). 

 Детальніша інформація  про Сертифікатну програму та умови відбору за посиланням: http://bit.ly/3uXJFoh.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора