Пошук

До відома жителів, власників землі, землекористувачів Немирівської міської територіальної громади.

Дата: 04.04.2024 16:03
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

   Відповідно до вимог «Правил охорони електричних мереж» затверджених Постановою КМУ № від 04.03.1997 року в межах охоронної зони повітряної ЛЕП земельні ділянки не вилучаються, а використовується з обмеженнями.

  • земля під опорами повітряної ЛЕП не є власністю власника землі (або користувача). Земля під опорами повітряної ЛЕП знаходиться у власності НЕК «Укренерго»
  • власник землі (або користувач) зобов’язаний забезпечити безперешкодний доступ у встановленому «Правилами» порядку до повітряної ЛЕП для її ремонту та технічного обслуговування.
  • власник землі (або користувач) зобов’язаний негайно повідомляти Диспетчера Вінницького РЦОМ тел: (073)4465338 про виявлені: обірвані проводи, пошкоджені опори, про небезпеку їх падіння, про пошкодження інших елементів повітряної ЛЕП.
  • під час виконання сільськогосподарських робіт в охоронній зоні повітряної ЛЕП із застосуванням машин і механізмів, забороняється обробіток грунту в межах обвалування навколо фундаментів і відтяжок опор.
  • контроль за виконанням «Правил здійснює Ладижинська лінійна  дільниця відділу експлуатації ліній електропередачі Вінницького регіонального центру обслуговування мережі.
  • відповідальність власника землі (або користувача) за порушення «Правил», склад правопорушень і злочинів та порядок притягнення осіб, що їх вчинили, до адміністративної та кримінальної відповідальності визначається згідно з діючим законодавством.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора