Пошук

Екскурсія в ТОВ ЛВН ЛІМІТЕД учнів НВК №2

Дата: 03.02.2017 16:34
Кількість переглядів: 1153

Фото без описуСпівпрацю колективів ТОВ «ЛВНЛІМІТЕД» та НВК №2 м. Немирова у розвитку та вихованні підростаючого покоління

Одним з найбільших підприємств нашого міста є ТОВ «ЛВНЛІМІТЕД», продукція якого відома у всьому світі. Нагода відвідати з екскурсією це підприємство з’явилася 3 лютого в учнів 7-Б класу, їх класного керівника Л.П. Борисюк та фахівця з охорони праці А.Д. Гончарук.

Слід відзначити, що працівники заводу дуже ретельно підготувалися до цієї зустрічі. Нас зустріли фахівці відділу охорони праці, які провели детальний інструктаж з техніки безпеки під час перебування на території підприємства. Потім ми відвідали різні відділи: економічний, технічний, постачання та логістики. Дітей познайомили з різними видами сировини та супутніх матеріалів, що використовуються в роботі підприємства. Під час відвідання лабораторії фахівці заводу не лише розповіли дітям про свою роботу, а й провели цікаві хімічні досліди та показали роботу сучасного обладнання.

Цікавою була презентація з екскурсом в історію виробництва в м. Немирів від часів графині Щербатової й до сьогодення. Також ми дізналися про географію співробітництва ТОВ «ЛВНЛІМІТЕД» з іншими країнами світу. Нас познайомили з філософією компанії, що надає можливості для особистого розвитку та професійногоросту кожної людини, яка в ній працює.

Особливо кориснимбуло профорієнтаційне спрямування цієїзустрічі. Діти побачили великукількість та різноманітність професій, що забезпечують роботу заводу. Мотивуючим до саморозвитку для учнів було спілкування з працівниками відділу розвитку підприємства.Вони не лише розповідали про свою роботу, а й вказалидітям кроки до успіху, які вони можуть зробити вже тепер, щобреалізувати свій потенціал у майбутньому.

Всідітиотримали невеликі сувеніри з логотипом підприємства. Зі свого боку ми висловили нашу щиру вдячністьусім працівникам заводу, які приділили нам увагу, зробили екскурсію змістовною та корисною.

Дирекція Немирівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей» висловлює подяку колективу ТОВ «ЛВНЛІМІТЕД» та особисто Кіпішу Віктору Зіновійовичу за вагомий внесок у всебічний та гармонійний розвиток молоді, формування світогляду й професійної орієнтації учнів, допомогу у покращенні матеріально-технічної бази навчального закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора