Пошук

Урочистості з нагоди Дня Конституції

Дата: 27.06.2017 15:50
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

Сьогодні, 27 червня  відбулись урочисті заходи з нагоди 21-ї річниці Дня Конституції України, в яких взяли участь заступник міського голови з гуманітарних питань Михайло Кременюк, заступник голови районної державної адміністрації Богдан Урбанський, голова районної ради Віталій Укринський, представники апарату і структурних підрозділів райдержадміністрації, районної та міської рад, трудових колективів та громадських організацій району.

Керівництво району та міської ради  звернулись до присутніх з  вітальним словом, де було зазначено, що День Конституції - це свято утвердження наших прав і свобод, які гарантовані кожному громадянину України. Прийняття Конституції дало поштовх до розвитку всіх галузей законодавства та суспільного життя. Однак держава починається з кожного з нас, тож ми не лише повинні перейматися власними правами й свободами, але й чітко виконувати свої суспільні обов’язки.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у соціально - економічний і культурний розвиток району грамоти отримали представники різних сфер життєдіяльності району, ветерани державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розбудову української державності грамотами були нагородженні працівники Немирівської міської об’єднаної територіальної громади.

Святкову атмосферу заходу доповнили народна  аматорська хорова капела районного будинку культури, хореографічні  ансамблі «Перлина» та «Сузір’я» та інші учасники художньої самодіяльності.  

Вірші, продекламовані талановитою дівчинкою Анастасією Гаврилюк, присвячені Україні та патріотам нашої держави, які знаходяться на передовій, зворушили до глибини душі кожного присутнього у залі.

 

Тож нехай синіє небо над Батьківщиною, колосяться жита і ллється рікою пісня про рідну єдину в серці країну.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора