Пошук

Засідання «круглого столу» на тему: «Доцільність створення місцевих пожежно-рятувальних підрозділів для забезпечення реагування на пожежі»

Дата: 03.10.2017 15:24
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

    Сьогодні, 03 жовтня 2017 року, в Немирівській міській об’єднаній територіальній громаді відбулось засідання «круглого столу» на тему: «Доцільність  створення місцевих пожежно-рятувальних підрозділів  для забезпечення реагування на пожежі» за участю депутатів та посадових осіб Немирівської міської ради, в.о. старост сіл Немирівської ОТГ.

   В рамках вказаного «круглого столу» заслухали інформацію заступника міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександра Хіхлача та начальника організаційного відділу Лариси Кушко   про те, що в місті Немирові функціонує Немирівський районний сектор управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, який повністю забезпечує прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику у термін, що не перевищує 20 хвилин у межах населених пунктів Немирівської міської об’єднаної територіальної громади.

  Тому створення місцевих пожежно-рятувальних підрозділів  для забезпечення реагування на пожежі в міській об’єднаній територіальній громаді  на сьогоднішній день немає нагальної потреби. Така позиція знайшла підтримку серед учасників зазначеного заходу.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора