Пошук

НОВИНИ

22 Вересня, 2017 р., 09:48
21.09.2017 року відбувся тренінг на тему «Моделювання функціонування закладів культури в умовах децентралізації». Семінар проводився в рамках реалізації Програми «U-LEAD з Європою: Програми для України з розширенням прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку».
21 Вересня, 2017 р., 15:05
18-19 вересня 2017 року відбулась науково-практична конференція на тему: «Староста – лідер, адміністратор, представник інтересів територіальної громади». В конференції взяли участь старости та в.о. старости 11 областей України. Немирівську міську об’єднану територіальну громаду представляла в.о. старости Наталія Школенко.
19 Вересня, 2017 р., 16:29
Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Вінницької області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року. У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році. Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Немирівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей" Немирівської міської ради  Вінницької обл." в даному рейтингу займає шосте місце серед 436 шкіл Вінницької області.
18 Вересня, 2017 р., 16:55
Розпочато капітальну реконструкцію водогону, на багатьох вулицях міста працює спецтехніка. Міський голова Віктор Качур та його заступник  Микола Торохтій постійно контролюють проведення робіт. 
18 Вересня, 2017 р., 16:29
Завершено асфальтування вул. 40-річчя Перемоги протяжністю більше одного кілометра в селі Стрільчинці. Нещодавно заасфальтовано вулиці Лесі Українки та Соборна в селі Медвежа, вулиці Молодіжна та Вишнева в  селі Гунька та вулиця Шкільна в селі Байраківка . На черзі планується асфальтування вулиці протяжністю більше одного кілометра в селі Лука.
15 Вересня, 2017 р., 14:48
Протягом тижня було проведено виїзний особистий прийом громадян по селам: Стрільчинці, Медвежа, Никифорівці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора