Пошук

БІОМЕТРИЧНИЙ ПАСПОРТ В НЕМИРІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ОТГ МОЖНА ОТРИМАТИ ЗА 10 РОБОЧИХ ДНІВ

Дата: 13.11.2018 10:00
Кількість переглядів: 1571

Фото без опису

Немирівська міська об’єднана територіальна громада на Вінниччині по кількості населених пунктів і їх жителів найбільша з усіх шести об’єднаних територіальних громад Немирівщини.

З метою належного обслуговування населення в Немирівській міській раді працює Центр надання адміністративних послуг, який надає 69 адміністративних послуг і цей перелік постійно розширюється. Даними послугами уже скористалися більше 13 тисяч громадян.

Особливою популярністю у населення користується видача біометричних паспортів для виїзду за кордон, попит на які зріс у зв’язку з запровадженням для українців безвізового режиму. Такий вид послуг із 38 ОТГ Вінницької області, крім Немирівської, видають лише 3 ОТГ. Але, незважаючи на підвищений попит, черг за паспортами не має, адже на оформлення і подання необхідних документів у Державну міграційну службу працівники, які пройшли спеціальну професійну підготовку, затрачають лише 15 хвилин. Закордонний паспорт у звичайний термін можна отримати за 20 робочих днів, а терміновий – за 7 робочих днів, щодо паспорта громадянина України у формі ID-картки, то звичайний термін для отримання паспорта 20 робочих днів, терміновий - 10 робочих днів.

До речі, закордонні біометричні паспорти  можуть отримати не лише громадяни Немирівської ОТГ, а й усі хто звернувся за даним видом послуг, крім Донецької, Луганської областей та АР Крим.

Кошти, отримані від надання даної послуги спрямовуються до міського бюджету.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора