Пошук

ЗМАГАННЯ З ШАХІВ

Дата: 20.01.2020 16:17
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

   19 січня, у КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Немирівської міської ради відбулися районні змагання з шахів дорослих та школярів віком від 7 до 15 років, присвячені до  Дня Соборності України. Крім шахістів Немирівської ОТГ, у них взяли участь любителі цієї інтелектуальної гри з Брацлава та Ковалівки. Поборотися за першість приїхали і ветерани-шахісти, переможці турнірів різних рівнів пенсіонери Микола Костюк з Немирова, Франц Ясинецький з Никифоровець, директор Дубовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Віталій Гавенко. Та найбільше було школярів, серед яких –  чемпіонка області серед 10-літніх, учениця Немирівського НВК № 2 Анна Кавун.

   Урочисте відкриття змагань відбулося о 10 годині ранку вітальним словом заступника Немирівського міського голови з гуманітарних питань Івана Дзюбака, який відзначив високу масовість турніру, що говорить про популярність шахів на Немирівщині та побажав шахістам успіхів і запевнив, що Немирівська міська рада робитиме все необхідне для популяризації цього виду спорту.

   Школярі змагалися між собою і з дорослими. В результаті напруженої боротьби перше місце зайняв голова районної шахової федерації, кандидат у майстри спорту України – Віталій Довгань з Кудлаїв; друге – першорозрядник з Ковалівки Володимир Саєнко; третє – першорозрядник Михайло Клаптюк з Немирівської ЦРЛ, а на четвертому місці – кандидат у майстри спорту Микола Костюк з Немирова. Школярі, на жаль, призових місць не зайняли, проте багато з них продемонстрували високий клас гри. Переможці отримали відповідні нагороди.         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора