Пошук

Налагодження співпраці з обласною мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті

Дата: 03.11.2021 11:01
Кількість переглядів: 1573

Фото без опису

   2 листопада, у Немирівській громаді працівники обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті, провели інформаційно-просвітницький захід.

   В заході взяли участь, представники відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, безоплатної правової допомоги, національної поліції та старости старостинських округів.

   Основний акцент заходу був побудований на взаємодії суб’єктів, дотриманні вимог законодавства у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, правильному алгоритмі надання соціальних послуг відповідно до виявлених потреб постраждалої особи, особливостях оформлення та ведення необхідної документації.

  Також обговорили діяльність спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб, результати діяльності обласної мобільної бригади та, ознайомили з тим, що таке безпечне місце перебування для жінок, які постраждали від домашнього насильства.

   Після заходу працівники обласної мобільної бригади здійснили спільний виїзд із представниками центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та поліції до сімей, члени яких постраждали від домашнього насильства.

Якщо Ви постраждали від домашнього насильства звертайтесь за телефонами:

  • «Лінія довіри» з попередження домашнього насильства та торгівлі людьми у Вінницькій області 0-800-75-04-75;
  • Національна «Гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації Центру «Ла Страда-Україна»: 0-800-500-335;
  • Національна поліція України – 102;
  • Урядова гаряча лінія для постраждалих від домашнього насильства 15-47 (лінія працює цілодобово, дзвінки безкоштовні);
  • Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту 097-336-89-75

 За допомогою до працівників обласної мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, можна звернутися:


тел. 068 586 03 55 (фахівець із соціальної роботи);
тел. 097 578 82 89 (психолог);
 Viber: 097 578 82 89.
 Консультації надаються з понеділка по четвер - з 9:00 до 18:00 год., в п’ятницю з 9:00 до 17:00 год.


 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора