Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ!

Дата: 07.10.2022 13:14
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

     Акціонерне товариство «Вінницягаз» доводить до відома, що з 12 жовтня 2022 року по 13 жовтня 2022 року будуть проводитись ремонтні роботи ШГРП. У зв’язку з цим, на час проведення робіт з 09.00 год. 12 жовтня 2022 року до 16 год. 13 жовтня 2022 року буде тимчасово припинене газопостачання в наступних населених пунктах: с.  Байраківка, с. Глинянець, с. Дубмаслівка, с. Дубовець, с. Кудлаї, с. Чаульске, с. Никифорівці, с. Лука.

   Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природнього газу споживачам.

   Відновлення газопостачання буде здійснюватися  після виконання запланованих робіт.

   Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Немирівської дільниці АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

    Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора