Пошук

У Немирівській громаді вшанували пам'ять героїв, які віддали життя за Україну

Дата: 14.10.2022 15:08
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

   Сьогодні, 14 жовтня у День захисників і захисниць України міський голова Віктор Качур, рідні та близькі загиблих воїнів, жителі громади зібрались разом, щоб хвилиною мовчання, покладанням квітів та молитвою вшанувати пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну.

 «У складний для України час відзначаємо це свято. Йде жорстока війна. Російські війська наносять удари по мирних міста, підприємствам, об’єктам інфраструктури, вбивають простих людей, військових, катують мирних жителів.

  Сьогодні стоїть питання існування нас, як держави, як нації. Агресор поставив за мету знищити українців. Ми пишаємось Збройними силами України, які дають гідну відсіч ворогу, звільняють міста та села, женуть геть із нашої землі так звану «другу армію світу». Тож саме сьогодні, я хочу подякувати нашим захисникам і захисницям за кожний день героїчної боротьби, за їх мужність і патріотизм.

   Кожної миті, ми повинні пам’ятати про те, що саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців ми спокійно живемо в наших домівках. Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто бореться зараз за мир в Україні та схиляю голову жалобі за тими, хто віддав життя за Україну.

  Ворог буде знищений, Перемога буде за нами! Бажаю нашим героя, усім захисникам Вітчизни міцного здоров’я, добра, сили і незламної віри в перемогу! Слава Збройним силам України! Слава Україні!»- зазначив у своїй промові міський голова Віктор Качур.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора