Пошук

Конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023»

Дата: 17.04.2023 15:27
Кількість переглядів: 296

  Сьогодні українці продовжують працювати в умовах війни, під звуки сирен та обстрілів. Не виключення і робота з людьми з інвалідністю - складна, непопулярна, але така необхідна для створення інклюзивного суспільства в Україні. Інформування громади про такі практики та обмін досвідом – це важливі шляхи розв'язання проблеми створення інклюзивного суспільства. Тому Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023».

   Для участі у конкурсі запрошуються заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти. 

     Мета конкурсу – популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

 Учасникам потрібно заповнити заявку за посиланням https://forms.gle/v26QqjN22MLfrzUw9 та надіслати фото-, відеоматеріали до 31 травня 2023 року на електрону адресу: inclusivebestpractices@gmail.com

   Положення і додаткова інформація про конкурс на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора