Пошук

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 31.10.2023 16:31
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

  З метою забезпечення належного естетичного вигляду території населених пунктів та дотримання громадянами існуючих «Правил благоустрою міста Немирів» та Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Інспектори по благоустрою, наполегливо рекомендують, провести обкошування прилеглих територій до домогосподарств на відстані 15 метрів по периметру виділеної ділянки або до бордюрного камня чи дороги, а також провести збирання опалого листя на цих територіях.

   Саме скошування трави, необхідно здійснювати періодично, при досягненні трав’яним покровом висоти 10-15 см, залишаючи висоту 3-5 см, а опале листя потрібно прибирати в міру його накопичення. Скошена трава повинна бути прибрана протягом тієї ж доби, коли виконувались роботи з косіння.

        - провести обрізку гілля дерев які ростуть виключно над дорогою загального користування.

  У разі недотримання вимог Правил благоустрою  відповідальні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нагадуємо, що сума штрафу складає від 340 до 1360 гривень для фізичних осіб та 850 до 1700 гривень для суб'єктів підприємницької діяльності.

   Шановні жителі Немирівської міської територіальної громади! Є певні Закони і Правила, яких повинен дотримуватись кожен, і тільки індивідуальною відповідальністю та спільною турботою про рідне місто ми досягнемо значного покращення добробуту громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора