Пошук

НОВИНИ

10 Червня, 2019 р., 10:40
08 червня 2019 року в м. Вінниці проводились обласні спортивні ігри Вінниччини 2019 р. серед голів сільських, селищних рад та в.о. старости об’єднаних територіальних громад.
07 Червня, 2019 р., 16:03
Сьогодні, 07 червня, у міську раду здійснили екскурсію учні Медвежанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Їх привітно зустрів Немирівський міський голова Віктор Качур, показавши свій кабінет, кабінети управлінь та відділів міської ради, приміщення Центру надання адміністративних послуг, коротко ознайомивши про те, які функції виконує кожен з них. Далі відбулася цікава розмова про вибір професій учнями після закінчення школи.
07 Червня, 2019 р., 14:32
Заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації  Василь Броварник разом з начальником управління дорожнього господарства Олегом Бабієм, в рамках робочої поїздки по об’єктах місцевих та державних доріг, де проводиться капітальний та поточний ремонт, обстежили дорогу Немирів-Мухівці, яка проходить через м. Немирів по вулицях Покровська та Чкалова.
06 Червня, 2019 р., 14:26
Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.
06 Червня, 2019 р., 11:33
У Навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей Немирівської міської ради» розпочалося будівництво футбольного поля зі штучним покриттям. На даний час на спланованій площадці працює спеціальна техніка, яка проводить підготовчі роботи для створення міні-футбольного поля. Будівництво здійснюється за рахунок співфінансування з державного та місцевого бюджетів.
05 Червня, 2019 р., 15:26
Діяльність керівника сучасного закладу освіти все більше набуває професійного характеру, тобто потребує використання фахових знань і вмінь, від професіоналізму керівника багато у чому залежить успішний розвиток навчального закладу, його конкурентоспроможність і авторитет.
05 Червня, 2019 р., 11:10
У Немирівській об’єднаній територіальній громаді продовжується  робота щодо забезпечення виконання норм Закону України «Про адміністративні послуги».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора