Пошук

НОВИНИ

04 Квітня, 2019 р., 08:46
У нових державних будівельних нормах —ДБН «Інклюзивність будівель і споруд» введено обов’язкове проектування нових житлових будинків, громадських будівель і споруд за принципами універсального дизайну, який враховуватиме потреби кожної людини, у тому числі, осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
04 Квітня, 2019 р., 08:38
27 березня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження «Про розподіл коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою 2801540 «Державна підтримка тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, аквакультури (рибництва)» на 2019 рік». Метою розпорядження є забезпечення спрямування державної підтримки у 2019 році для розвитку галузі тваринництва, стабілізації поголів’я худоби та поліпшення її генетичного потенціалу, стимулювання збільшення обсягів виробництва продукції тваринництва, аквакультури (рибництва), а також залучення інвестицій у створення потужностей із зберігання та переробки сільськогосподарської продукції, зокрема, зерна.
03 Квітня, 2019 р., 16:57
До участі в конкурсі запрошуються учні 9-11 класів. Конкурс «Податківець майбутнього» проводиться Університетом державної фіскальної служби України з метою пошуку, підтримки талановитих учнів, роз’яснення ролі та значення Державної фіскальної служби України, популяризації податкової та митної грамотності серед учнів, аналізу та запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні. Фінал Конкурсу – 17.05.2019 р. Переможець інтелектуального конкурсу за І місце нагороджується дипломом І ступеня, який дає право першочергового вступу до Університету.
03 Квітня, 2019 р., 14:45
У Немирівському центрі дитячої та юнацької творчості з 25 березня по 29 березня 2019 р. проводився місцевий етап виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край», виставки-конкурсу робіт гуртківців ПТМ, виставки «Мистецтво оригамі».
03 Квітня, 2019 р., 14:44
Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято, якого немає в календарі, але воно щороку проходить у березні в бібліотеках для дітей, і про нього знають усі цінителі та шанувальники книги. Традиційно, таке свято пройшло і у Немирівській міській бібліотеці, де юних читачів чекали цікаві та веселі заходи під девізом: "Часу не гаймо – книжки читаймо!"
03 Квітня, 2019 р., 10:10
30 березня 2019 року в м. Вінниця на спортивній базі ВО «Колос» проходив Чемпіонат області з пауерліфтингу жим лежачи  в спеціальній екіпіровці.
02 Квітня, 2019 р., 08:50
Під час весняних канікул вперше в історії розвитку дитячо-юнацького шахового спорту нашого району 8 кращих учасників шахового гуртка «Гамбіт» НВК №2 м. Немирова під керівництвом Ю. В. Радостєва відвідали Обласну спеціалізовану шахово-шашкову школу і взяли участь у відкритому чемпіонаті Вінницької обласної федерації шахів (кваліфікаційний турнір) серед шахістів без розрядів. Сокольвак Артем, учень 2-В класу НВК №2 м. Немирова, виконав норму спортивного розряду.
01 Квітня, 2019 р., 15:37
Триває трансформація системи охорони здоров’я в Україні. МОЗ розповідає про електронні рецепти та нові правила отримання первинної медичної допомоги.
01 Квітня, 2019 р., 15:33
У Немирівській об’єднаній територіальній громаді продовжується  робота щодо забезпечення виконання норм Закону України «Про адміністративні послуги».
29 Березня, 2019 р., 15:46
Навчальний семінар «Раннє втручання-вчасна допомога дитині та родині в рамках проекту «Розбудова стратегічних партнерів ОТГ Вінницької та Запорізької областей спільно з громадськими організаціями задля впровадження послуги раннього втручання» відбувся в Немирівській міській 29 березня. Організаторами якого  є ГО «Асоціація захисту права та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» та комунальний заклад «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій». Слухачами семінару були працівники апарату Немирівської міської ради і її виконавчих органів, депутати, представники закладів охорони здоров’я, освіти та соціального захисту населення. За словами організаторів, Немирівську ОТГ обрано, як ініціативну та соціально-відповідальну, яка іде шляхом розвитку соціальної сфери.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора