Пошук

НОВИНИ

24 Квітня, 2019 р., 14:41
22 квітня 2019 р. у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Немирівської міської ради громадяни міста та навколишніх сіл мали змогу отримати безкоштовну правову допомогу з питань захисту прав землевласників та землекористувачів. Консультації надавали: Віталіна Кожушко - провідний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області та Станіслав Булейко - начальник відділу-державний реєстратор Немирівської міської ради.
23 Квітня, 2019 р., 16:58
Розписування писанок перед Великоднем – давня українська традиція. Писанка була і залишається обов’язковим символом Пасхи, а ще – красивим мистецьким витвором, який милує око оригінальним візерунком.
18 Квітня, 2019 р., 16:07
Рішенням Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 затверджено нову редакцію порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.
18 Квітня, 2019 р., 16:00
02-12 квітня 2019 року на базі Вінницького краєзнавчого музею та обласного центру технічної творчості відбулися обласні виставки-конкурси: декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»; робіт гуртківців ПТМ та «Мистецтво оригамі».  Активну участь у всіх виставках-конкурсах прийняли вихованці комунального закладу «Немирівський центр дитячої та юнацької творчості» Немирівської міської ради. За підсумками роботи наших гуртківців стали переможцями та призерами обласних виставок.
18 Квітня, 2019 р., 14:41
Безоплатне проживання, чіткі категорії учнів, які мають право на першочергове поселення, перелік меблів та майна, що надаватиме заклад. Усе це прописано у Порядку забезпечення гуртожитками осіб, які здобувають профосвіту, - він вперше запроваджує єдині для усіх профтехів правила користування гуртожитком. Цей Порядок затверджений Урядом 17 квітня 2019 року.
18 Квітня, 2019 р., 10:13
В рамках трансформації галузі охорони здоров’я у квітні 2017 року запроваджено новий принцип забезпечення пацієнтів ліками - урядову програму «Доступні ліки». Міністерство охорони здоров’я України обрало три напрямки захворювань, лікування яких у країні є пріоритетом і які добре лікуються амбулаторно, та розробило і запровадило для них модель реімбурсації. Завдяки цьому пацієнти, які мають хронічні серцево-судинні захворювання, діабет 2 типу та бронхіальну астму, отримують ефективні лікарські засоби за рецептом безоплатно або з незначною доплатою та лікуються із постійним супроводом лікаря.
12 Квітня, 2019 р., 09:52
Відбулося чергове заняття університету III віку, який створений у Немирівській міській бібліотеці. Темою заняття на факультеті здорового способу життя була профілактика захворювань опорно-рухового апарату. Лікарка Немирівського міського ЦПМСД Галина Михайлівна Ковалевська у цікавій і доступній формі розкрила всі різнопланові аспекти цієї теми. Мова йшла про те, як займатися фізичними вправами відповідно до вікових можливостей, правильно харчуватися і яке має бути лікування в разі необхідності. Лікарка постаралася переконати слухачів, на якій стадії не було захворювання, а вихід із становища можна знайти завжди.
11 Квітня, 2019 р., 16:13
Сьогодні, 11 квітня, в актовій залі Немирівської міської ради відбулася приємна подія. Подяками Немирівської міської ради, за високий рівень податкової культури, вагомий внесок у наповнення бюджету Немирівської міської об’єднаної територіальної громади були нагородженні підприємства, які увійшли у трійку найкращих платників податку за 2018 рік, а саме: ТОВ ЛВН «Лімітед», Вінницька філія ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів» та ТОВ СХК «Вінницька промислова група». Колектив міської ради щирими оплесками подякував нагородженим за вагомий внесок у розбудову територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора