Пошук

НОВИНИ

11 Квітня, 2019 р., 09:54
Учора, 10 квітня, на базі Немирівського міського ЦПМСД відбувся одноденний семінар, на який приїхали представники об’єднаних громад Львівської, Рівненської та Луганської областей. Гості задавали головному лікарю ЦПМСД, багато запитань, адже Центри у них створено пізніше, ніж у Немирові, а в деяких ОТГ лише почали створюватися. Вадим Чернега ділився досвідом, розповів про матеріально - технічну базу закладу, наголосивши при цьому, що вона сьогодні одна з кращих на Вінниччині завдяки постійній допомозі Немирівської міської ради. Також поділився про перспективи подальшого розвитку ЦПМСД, однією з яких є ремонт і перехід у власне приміщення.
10 Квітня, 2019 р., 16:34
У Немирівській міській об’єднаній територіальній громаді продовжується благоустрій  території, до якого з власної ініціативи долучилися небайдужі жителі міста та любителі риболовлі. Учасники прибирання взяли до рук сміттєві пакети та вирушили на пошуки сміття на території між другим та третім парківськими ставками по вулиці Українська, якого назбиралося доволі багато. В переважній більшості це пластикові та скляні пляшки, пакети, стаканчики, які залишали бажаючі відпочити на природі. 
09 Квітня, 2019 р., 14:37
ГО "Життя" та Центр громадського здоров'я МОЗ України у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України і Всесвітньою організацієюю охорони здоров'я проводить національну інформаційну антитютюнову кампанію "Дим невидимий вбивця".
08 Квітня, 2019 р., 17:24
Сьогодні  у Немирівському ДНЗ №3 «Дзвіночок» до Всесвітнього дня спорту було проведено фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». Участь в якому взяли вихованці всіх вікових категорій віком від 3-х до 6-ти років.
08 Квітня, 2019 р., 15:30
З 1 квітня в усіх областях України розпочалася 14 Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Дитяче серденько, живи!» до якої долучилися  працівники відділу у справах дітей, сім’ї та молоді Немирівської міської ради та загальноосвітні навчальні заклади, які знаходяться на території Немирівської міської об’єднаної територіальної громади. Метою зборів коштів є закупівля кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень України, медична допомога на обладнанні, закупленому за результатами благодійної акції Вінницької області, надається безкоштовно!
08 Квітня, 2019 р., 09:30
3 квітня, Кабінет Міністрів України ухвалив Концепцію реалізації державної політики з запобігання фальсифікації лікарських засобів. Це означає, що поступово на всіх упаковках рецептурних ліків з’явиться спеціальне маркування, яке буде гарантією оригінальності ліків. Така практика боротьби з фальсифікатом вже довела свою ефективність у розвинених країнах світу.
05 Квітня, 2019 р., 14:43
Четвертого квітня на екскурсію до Немирівської міської бібліотеки завітали найменші читачі – вихованці середніх груп ДНЗ “Дзвіночок” (вихователі Дробович Т. Є., Вахній О. С., Пелішенко І. В., Гнатовська В. Е.), які в майбутньому, сподіваємось, стануть читачами нашої бібліотеки. Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Маленькі "чомусики" і "запитайлики" дізналися про походження слова "Бібліотека", про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні, про правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці, пограли ігри та подивились  лялькову виставу про хлопчика Неохочика. Діти з цікавістю слідкували за розгортанням сюжету, співпереживали героям казки, робили розсудливі висновки.
05 Квітня, 2019 р., 14:40
7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН. 
04 Квітня, 2019 р., 11:25
Сьогодні зранку, 04 квітня, у Немирівській міській об’єднаній територіальній громаді «Чистий четвер», який розпочали працівники центральної міської бібліотеки та КП «Немирівкомунсервіс».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора