Пошук

НОВИНИ

09 Березня, 2019 р., 09:49
У весняну пору, а саме 9 березня, народився Т.Г.Шевченко – великий син великого народу, відомий художник і геніальний поет, якого називають Кобзарем і національним Пророком. І у цю ж пору, 10 березня, на 47-ому році життя він відійшов у вічність, віддавши людям свій неперевершений талант і велике серце, сповнене любові до своєї землі і свого народу.  Із 47 років поет прожив 24 роки у кріпацтві, 10— на засланні, а решту— під наглядом жандармів. Але велич його духу, любов до України, віру в її щасливе майбутнє не зламали ні переслідування, ні заслання, ні життєві поневіряння.
06 Березня, 2019 р., 11:30
05 березня 2019 р. в актовій залі Немирівського центру дитячої та юнацької творчості відбувся святковий концерт з нагоди весняного жіночого свята – 8 березня.
05 Березня, 2019 р., 15:20
 5 березня відбулося чергове засідання постійної комісії з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та містобудування. На порядку денному було 22 питання. Зокрема, про надання дозволу на розробку технічної документації, про затвердження проекту землеустрою та інвентаризацію земельних ділянок та інші. Одним з найважливіших було питання «Про затвердження детального плану території садибної забудови в районі вулиці І.Франка у м.Немирів Вінницької області», по якому доповів начальник відділу містобудування та архітектури - головний архітектор виконавчого апарату Немирівської міської ради Роман Лабунський. По решті питань виступив заступник начальника відділу земельних відносин Микола Хавруцький.
05 Березня, 2019 р., 14:36
В рамках проекту ОСВІТНЯ   ПЛАТФОРМА «БЕЗПЕРЕРВНА ОСВІТА ЛІКАРЯ ЗАГАЛЬНОЇ  ПРАКТИКИ - СІМЕЙНОЇ  МЕДИЦИНИ» 1 березня 2019 року на базі Немирівського міського ЦПМСД відбулася конференція, організована відділом лікувально-профілактичної допомоги дітям ДОЗ Вінницької ОДА та кафедрою педіатрії №1 ВНМУ ім. М.І.Пирогова на тему : «Актуальні питання діагностики та лікування дітей раннього віку».
05 Березня, 2019 р., 13:40
У Немирівському центрі дитячої та юнацької творчості продовжується освітній процес. Учні з великим задоволенням відвідують гуртки «Виготовлення сувенірів», «Бісероплетіння», керівник Дорощенко Н.В.; «Шахи»,  керівник  Костюк М.Ф.; «Образотворче мистецтво», керівник Матущак В.В.; «Художня вишивка», керівник  Книш С.Л.; «Хореографія», керівники Андрієнко О.О та Андрієнко Б.О.; «Вокальний спів», керівник Блідченко А.В.. Також працює школа лідерів, де голови учнівського самоврядування нашої ОТГ вчаться управлінським навичкам, здобувають лідерські якості. Всі заняття відбуваються згідно навчальних програм. Діти вчаться не тільки різним компетентностям, а й беруть активну участь в різних конкурсах, виставках, концертах, де  займають призові місця. Так, вихованка  гуртка «Художня вишивка», керівник Книш С.Л.  брала участь в обласному конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня», де зайняла ІІ місце.
05 Березня, 2019 р., 08:58
Кожного року з настанням сезонних польових робіт українські села та містечка поглинає суцільний дим. І це не стихійна пожежа  чи недбале поводження з вогнем. Причиною ядучого диму є наші українські дбайливі господарі, які на весні спалюють на своїх городах, полях та присадибних ділянках усе бадилля, бур’яни, листя, траву, дрібне сміття та інші відходи. І так з року в рік. Таке враження, що населення одержиме вірою в необхідність палити суху траву. Спалювання перетворилося мало не на священний ритуал, що передається із покоління в покоління, бо “куди ж мені це подіти?!”. А тим часом з кожним роком в Україні зростає сумна статистика різноманітних захворювань: від різноманітних видів алергій до онкології. І люди навіть не усвідомлюють, що вбивають себе самі.
04 Березня, 2019 р., 16:54
Ліквідація прориву водогону для працівників КП «Немирівводоканал» давно уже стало звичною справою. Однак такого прориву, який стався минулої середи, 27 лютого, на центральному водогоні близько 15-ї години дня, не бачили навіть ветерани підприємства. Падіння тиску води у трубах показало, що прорив є, однак його шукали три дні. Справа в тому, що протяжність центрального водогону 4,2 км, проходить він по полях, через греблю ставків, поблизу річки Мирки, а в одному місці - через струмок. А вода на поверхню не виходила, куди дівалася - не відомо, крім того, її не пускав на поверхню промерзлий грунт. То ж довелося шукати місце прориву в неймовірно важких умовах.
04 Березня, 2019 р., 15:33
У Немирівській об’єднаній територіальній громаді продовжується  робота щодо забезпечення виконання норм Закону України «Про адміністративні послуги».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора