Пошук

НОВИНИ

22 Лютого, 2019 р., 08:42
Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок Немирівської міської ради повідомляє наступне.
21 Лютого, 2019 р., 20:57
21 лютого українці відзначають Міжнародний день рідної мови. Збереження рідної мови має велике значення, бо вона формує національний менталітет, зберігає культурні здобутки та звичаї, є живим свідком історії українського народу. Рідна українська мова – це основа нашої безмежно багатої культури. Сьогодні в Немирівській міській бібліотеці з учнями 4-7 класів НВК №1 та НВК №2 проведено мовознавчу гру- квест "Україна починається з мови". Учасники гри дізналися про довгий і тернистий шлях розвитку української мови, про історію виникнення свята. Воно відносно молоде — до календарів усього світу увійшло тільки у 2000 році, а в Україні почало писати свою історію з 2002 року. Діти об'єдналися у команди, капітани отримали маршрутні листи, які передбачали подорож по мовних "станціях": "Словникова", "Алфавітний калейдоскоп", "Що? Де? Коли?" "Ерудит", "Шифрувальна". На кожній "станції" учасники виконували різні мовні завдання на швидкість та правильність. Читачі із задоволенням грались у мовні ігри, а перемогла - дружба. Також бібліотекар Дремлюга М.В. ознайомила дітей із оформленою книжково-ілюстративною виставкою під назвою: "Наша мова калинова". Відзначення Міжнародного дня рідної мови було спрямоване на забезпечення читачів інформацією про шлях становлення української мови, прищеплення і розвиток почуття патріотизму, національної гордості за мову, за тих, хто передав нам у спадок цей неоціненний скарб.
21 Лютого, 2019 р., 16:43
Адміністративний збір справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року, в якому подаються відповідні документи для проведення державної реєстрації прав, та округлюється до найближчих 10 гривень.
21 Лютого, 2019 р., 13:48
У жовтні 2017 року, коли приймався закон про зміни в пенсійній системі, була відновлена індексація пенсій. Починаючи з 2019 року перерахунок відбуватиметься автоматично. Що означає – нікому нікуди не треба звертатися щодо нових пенсійних нарахувань.
21 Лютого, 2019 р., 13:24
21 лютого відбулося засідання комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки у м. Немирів по вул. Соборна,
21 Лютого, 2019 р., 10:08
21 лютого у світі, починаючи з 2000 року, щорічно відзначають Міжнародний день рідної мови. Про підтримку мовного та культурного різноманіття і багатомовності було оголошено під час ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила у жовтні – листопаді 1999 року в Парижі.
20 Лютого, 2019 р., 16:59
20 лютого вся Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні.
20 Лютого, 2019 р., 16:50
Разом із усім українським народом колектив Байраківської школи імені Максима Шимка відзначив День Героїв Небесної Сотні – на знак ушанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, права й свободу людини. Учні 4-10 класів разом із учителем Бойко Н.І. підготували та провели годину пам’яті. Хвилиною мовчання школярі вшанували загиблих за честь і свободу України. Метою заходу було не тільки бажання нагадати про ці визначальні події у новітній історії України, а й виховання патріотичної свідомості, любові до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України. Серед тих, хто загинув за краще майбутнє, був і Максим Шимко, що став нашим янголом-охоронцем. Традиційно зранку поклали квіти до меморіальної дошки на фасаді школи. Під час заходу старші діти відновили у пам’яті сторінки біографії Героя України та нагадали присутнім про подвиг Максима та його побратимів у боротьбі за європейське майбутнє України. Нехай світла й вічна пам'ять буде героям Європейського Майдану. Їхні світлі душі зробили нас дужчими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора