Пошук

НОВИНИ

01 Березня, 2019 р., 09:47
27 лютого в НВК №2 м. Немирова відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників. Ця зустріч – важливий крок до співпраці ВЧИТЕЛЬ – ДИТИНА – РОДИНА.
28 Лютого, 2019 р., 14:46
Веб-студія Oranges та інформаційний портал Kredit House запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Здійсни свою мрію – отримай стипендію на навчання! Гарна новина, наразі існує дві премії, в залежності від спеціалізації навчання.
28 Лютого, 2019 р., 14:24
Немирівська міська рада закликає до вчасного та належного прибирання закріплених територій.
27 Лютого, 2019 р., 09:35
Згідно змін від 30 січня 2019 року № 110, які внесено до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 бюджетна дотація також буде нараховуватися на переміщений молодняк великої рогатої худоби.
27 Лютого, 2019 р., 08:23
Кожному з нас, хоча б раз у житті доводилося зіткнутися з насильством. Воно могло застосовуватися проти вас самих, ви могли бути свідком, або самі ставали тими, хто ображає. Це явище називають булінгом.
26 Лютого, 2019 р., 16:54
Сьогодні у Немирівській міській бібліотеці пройшов бібліотечний урок «Вернісаж періодичних видань», на який завітали учні 2-А класу НВК №1 (класовод Сердюк І.А.). Діти отримали цікаву та корисну інформацію про те, що читання дитячої періодики вводить у світ інтелекту і гри, вчить цікавитися новими подіями та явищами, перейматися суспільними проблемами, брати участь у конкурсах та вікторинах, а значить готує до активної життєвої позиції. На сторінках журналів багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, які допомагають у навчанні, вчать логічно мислити, відкривають таємниці навколишнього світу, дають можливість весело і змістовно провести дозвілля, навчитися робити цікаві речі.
26 Лютого, 2019 р., 16:46
Сьогодні, 26 лютого, освітній заклад НВК №1 радо вітав майбутніх першокласників та їх батьків. Цьогоріч зустріч була незвичайною: кожен із батьків мав нагоду не лише бути слухачем, а ще й активним учасником зібрання. Адже з того часу, як їхні дітки переступлять поріг освітнього закладу вже в ролі учнів, учителі повинні стати з ними партнерами у дуже важливій справі –допомогти дітям опанувати основи наук. Тож сьогодні батьки мали змогу ненадовго зануритися в атмосферу, в якій працюватимуть їхні діти щодня, ознайомитися, як працюється в Новій українській школі, з роботою та досягненнями колективу школи і, звичайно, познайомитися з тими, хто вестиме їхніх діток до успіху Країною Знань – першими вчителями.  Не сумували й майбутні першокласники, адже на них чекали цікаві розваги: бульбашкове та FIRE-шоу, флеш-моб, ігри та подарунки. Сподіваємося, що зустріч була приємною, корисною та цікавою.
25 Лютого, 2019 р., 11:52
22 лютого на базі Немирівських НВК №1, НВК № 2 відбувся районний фестиваль-огляд художньої самодіяльності учнівської та учительської молоді «Проліски надії». У ньому взяли участь навчальні заклади та представили свої виступи.
22 Лютого, 2019 р., 16:01
Постійні та наполегливі репетиції, шліфування гармонії рухів і велике терпіння - так зазвичай проходить шлях до гарних постановок танцювальних номерів. Кращою оцінкою зусиль вихованців та тренерів Богдана Андрієнко та Олесі Андрієнко зразкового ансамблю бального танцю «РИТМ», при Немирівському дитячому центрі юнацької та дитячої творчості, є перемоги і визнання майстерності на конкурсах та фестивалях різних рівнів. У чергове наші юні таланти повернулись до Немирова з трьома перемогами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора