Пошук

НОВИНИ

05 Лютого, 2019 р., 10:44
В Україні 2019 року заплановано два призови на строкову службу. Загалом вони триватимуть півроку. У 2019 році в Україні буде два призови на строкову військову службу, кожен з яких триватиме по три місяці. Відповідний указ від 30 січня, опублікованому на офіційному сайті https://www.president.gov.ua.
04 Лютого, 2019 р., 13:40
Щорічно 4 лютого відзначають Всесвітній день боротьби з раком. Мета, якого привернути увагу людей до проблеми боротьби з цією страшною хворобою. Люди хворіють на рак з причин, які лікарі не в змозі пояснити. Це може спіткати кожного і прийти справжнім лихом несподівано. Проте у цей день усіх закликають проявити розуміння та співчуття - не цуратися тих, хто захворів, а навпаки, підтримати та допомогти.
04 Лютого, 2019 р., 11:39
Проблема ефективного планування і виконання поточних справ, самоорганізації, управління проектами рано чи пізно стає актуальною для кожного з нас. І тут в нагоді може стати методологія Scrum – підхід управління проектами, який прийшов до нас від розробників програмного забезпечення і який полягає у чіткому акценті на якісному контролі процесу виконання. Сьогодні Scrum підхід знайшов своє застосування в бізнесі, а також в повсякденному житті будь-якої людини, яка прагне бути ефективною. А ще цю систему застосовують в навчальних закладах з метою покращення якості освіти і підвищення ефективності процесу засвоєння матеріалу під час вивчення нової теми або реалізації навчального проекту.
31 Січня, 2019 р., 15:21
У залі міської ради відбувся аукціон щодо продажу права оренди земель комунальної власності та продажу земельної ділянки комунальної власності в м. Немирові. На аукціон №15241 встановлено 3 лоти: №29548, №29549 та №29546.
30 Січня, 2019 р., 14:54
             Державна реєстрація народження проводиться органом державної реєстрації актів цивільного стану та виконавчими комітетами міських ( крім міст обласного значення) сільських та селищних   рад з одночасним визначенням її походження та присвоєнням прізвища, імені та по батькові.
30 Січня, 2019 р., 14:51
01.01.2019 року розпочався черговий етап електронного декларування в Україні. З метою завчасної підготовки до електронного декларування необхідно виконати такі дії:
30 Січня, 2019 р., 11:54
    Державна реєстрація актів цивільного стану проводиться з метою забезпечення реалізації прав фізичної особи та її офіційного визнання, підтвердження державою фактів народження фізичної особи  її походження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті .
29 Січня, 2019 р., 17:08
Донори – це справжні герої, які живуть серед нас. Кров не має ціни, адже для хворих – це життя. Донори не питають, кого саме врятує їхня кров – вони просто приходять і здійснюють свій маленький подвиг. Саме з таких вчинків складається громадянське суспільство. Від донорської крові залежить здоров'я і життя мільйонів людей, у тому числі багатьох наших співвітчизників. На жаль, на Вінниччині існує гостра потреба донорської крові.
29 Січня, 2019 р., 15:41
29 січня українська громадськість відзначає День пам’яті героїв Крут. 101 рік тому молоді захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.
29 Січня, 2019 р., 11:52
Події в Україні не залишають байдужим жодного українця. З перших днів бойових дій на Донбасі, в мирній частині України, розгорнувся волонтерський рух. Воїнам в зоні АТО дуже важливо відчувати нашу підтримку. Їм потрібні не лише їжа, теплий одяг, боєприпаси, а й наші листи, малюнки, слова підтримки та вдячності. Кожне місто, село, школи, організації допомагають сьогодні нашим солдатам усім, чим можуть.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора